Cégtörténet

CenterPrint Nyomda bejárat
1992
Cégünk, a CENTER-PRINT Kft. 1992-ben alakult, mint magyar-német nyomdaipari korlátolt felelősségű társaság. Nyomdai tevékenységünket Debrecenben a Vágóhíd utcai telephelyen kezdtük el.
CenterPrint Nyomda cégtörténet 1996
1996
Nyomdánk 100% magyar tulajdonba került, Pesti utcai telephelyünkön folytattuk nyomdai tevékenységünket növelve a termelési kapacitást.
CenterPrint Nyomda cégtörténet 2002
2002
A megnövekedett megrendeléseknek köszönhetően nyomdánk átköltözött egy, a korábbinál sokkal nagyobb és korszerűbb telephelyre a Nyugati u. 5-7. szám alá.
2003
Üzembe állítottuk a Heidelberg Speedmaster 52-5 ofszet nyomógépet és további komoly beruházásokra került sor: Wohlenberg típusú körvágó gép beruházás, Maxima 115 vágógép, Stahl hajtogatógép, Agrafix tűzőgép, Pony ragasztókötőgép, Müller Martini cérafűző
2004
Smipack csomagológép, GTO 52, Jungheinrich Gyalogvezérléső targonca üzembe állítása.
2005
A hagyományos filmes levilágítást leváltó CTP technológia utat tört a modern nyomdászatban, így üzembe állítottuk az AGFA CTP munkaállomást, amely sokkal hatékonyabb és precízebb nyomdai kivitelezést tett lehetővé.
2006
A kötészet fejlesztése a Duplo System 5000 összehordógép üzembe állításával.
2007
További kötészeti technikai beruházások: Polar 115x egyenesvágó gép, Renz SE spirálozó gép, Kalfass csomagológép
2008
A kötészet korszerűsítése: Pioneer melegfóliázó gép, Pit Stop Mini biegelő-perforáló gép, Horizon hajtógatógép
2010
Nagyformátumú nyomtatás megnövekedett igényének eredményeképpen üzembe állítottuk a Mutoh ValuJet 160 cm széles óriásnyomtatót és a Mutoh SC-1 kivágó plottert, amely a nagyformátumú tekercses nyomatok egyedi kivágását is lehetővé teszi.
2011
A nyomda történetének eddigi legnagyobb fejlesztése: új, modern, korszerű telephely a Füredi úton, hatalmas területen. A megnövekedett helyre újabb beruházások, amelyek a kötészetet és a géptermet érintették: Masterline tasakoló gép, Nyílásbesütő, a gépterembe Heidelberg SpeedMaster XL75PC ofszet nyomógép (alkoholmentes)
2012
Az informatikai rendszer teljes körű fejlesztése és új vállalatirányítási rendszer bevezetése.
2013
A digitális nyomtatás fejlesztése a legkorszerűbb és leggyorsabb XEROX 1000 digitális nyomtató üzembe állításával. További fejlesztések: Citroen Jumpy, Ehlermann összehordógép, Müller Martini összehordógép, Heidelberg 74-2P
2014
A megnövekedett kereslet miatt a fejlesztések nem állhatnak meg: Mitsubitshi elektromos targonca, Amco zsugorfóliázógép, Perfecta egyenesvágó gép üzembe állítása. Fekete-fehér digitális nyomtatás és egyedi sorszámozott, vonalkódozott megrendelések miatt üzembe állítottuk a Ricoh digitális nyomtató • Kötészeti fejlesztések: CMC táblakészítő • A nagyformátumú nyomtatás kapacitásának, minőségének és anyagválasztékának növelése miatt üzembe állt a HP Latex nagyformátumú digitális nyomtató.
2015
Új beruházás: HORIZON BQ470 PUR ragasztókötő gép - napjaink legerősebb ragasztási technikája - pl. kiváló tartású könyvek készítéséhez.
2018
Új B/1-es méretű Komori GL540+C H-UV ofszet hybrid nyomdagép beüzemelése

Ugrás az oldal tetejére