Papírdoboz

A papírdoboz az egyik legnépszerűbb csomagolási technika, nem véletlenül. Az egyedi, logózott papírdobozok arra is jók, hogy megkülönböztessék a céget a versenytársaktól. Egyedileg logózott papírdobozok nagy tételben a Center-Printtől! Adja le rendelését még ma!

papírdobozok

Milyen papírdobozok érhetők el nálunk?

A Center-Print nyomda számos típusban és méretben nyomtat papírdobozokat.

Tetős papírdoboz – a beépített fedővel kiváló védelmet nyújt a csomagolás tartalmának. A tetős papírdobozok kiemelkedően alkalmasak olyan helyzetekre, ahol a csomagolásnak nemcsak esztétikai, hanem védelmi szerepet is be kell töltenie.

Téglalap alakú papírdobozok sokféle méretben és mélységben érhetők el. Rugalmas kialakításuknak köszönhetően könnyen alkalmazkodnak a különböző termékméretekhez és formákhoz. A téglalap alakú papírdobozok sokoldalúsága és egyszerűsége miatt gyakran választott csomagolási megoldások a különféle iparágakban.

Egyedi formájú papírdobozok különböző formájúak, például háromszög alakúak vagy kerek formájúak, és az egyediségük segíti a termékek kiemelkedését a versenytársak közül. Másféle, különleges célra készült papírdobozok is léteznek, amiket például élelmiszerbiztonsági szempontokra terveztek, így ideálisak élelmiszerek tárolásához és szállításához.

Papírdoboz rendelés a Center-Printtől

Ma már a papírdoboz rendelés egyedi nyomtatással, nagy tételben is egyszerűen megvalósítható. Csapatunkra az ország teljes területén számíthat. 

A Center-Print Nyomda kifejezetten a nagy mennyiségű, egyedi, logózott megrendelésekre szakosodott, legyen szó papírdoboz, kartondoboz vagy egyéb termék vásárlásáról. A digitális nyomtatás, ofszet nyomtatás és nagyformátumú nyomtatás terén is számíthat ránk. A papírdoboz mellett pedig akár elviteles dobozt vagy ajándékdobozt is rendelhet tőlünk.

Miért érdemes tőlünk rendelni? 

Rendeljen a Center-Printtől!

Nálunk a papírdoboz rendelés – nagy tételben – számos előnnyel jár. Nagy mennyiségű megrendelések teljesítésére specializálódtunk, így ideális választás, ha több tucat vagy akár több millió darabot rendelne. Bármely típusú termék esetén teljesítjük a nagy mennyiségű megrendeléseket, garantálva a projekt egyedi igényeinek való teljes körű megfelelést.

A papírtáska, papírdoboz és papírpohár kategóriában csapatunk a reklámmarketing vonalat követi. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem sima, minta nélküli termékeket kínálunk, hanem kifejezetten olyan megrendeléseket vállalunk el, ahol logózás, nyomtatás is szóba kerül.

Amennyiben a projekt részét képezik az egyszerű fehér vagy barna papírtáskák is, úgy rugalmasan tudjuk ezt is kezelni. Alapvetően azonban a testre szabott és egyedi grafikai megoldásokra összpontosítunk, biztosítva ezzel, hogy minden termékük egyedi és figyelemfelkeltő legyen.

Garantáljuk, hogy a megrendelt papírdobozok – vagy egyéb termékek – rugalmasan, rövid határidővel, magas minőségben készülnek el. Amennyiben Ön is olyan egyedi megoldásra vágyik, ami megkülönbözteti a piacon, forduljon hozzánk bizalommal!

A praktikus papírdoboz előnyei 

A papírdobozok egyik fő előnye, hogy ún. környezetbarát jelleggel rendelkeznek. A papírdoboz gyártása során ugyanis kevesebb energia és erőforrás szükséges, mint más csomagolóanyagok esetén, és a papír könnyen újrahasznosítható. Biológiailag könnyen lebomlanak, ami csökkenti a környezeti terhelést. Nagy előny a könnyű személyre szabhatóság is.

A papírdobozokkal könnyű dolgozni, ami a logókat, címkéket vagy egyedi nyomtatott tervezéseket illeti. Az egyedi nyomtatás erősíti a márkaképet és a termékek személyre szabott megjelenését. Ez kiváló lehetőséget kínál a vállalkozásoknak saját arculatuk kifejezésére. Védelmet nyújtanak a termékek számára a sérülésektől és koszolódástól. 


Elnyerte tetszését munkánk?

Kérjen tőlünk ajánlatot!