Digitális nyomtatás

Center-Print digitális nyomda részlege – rendeljen nyomtatott termékeket, és vegye igénybe akár grafikai tervezés szolgáltatásunkat is!

Center-Print, az innovatív, 21. századi nyomda!

A digitalizáció ma már alapfogalom. A nyomtatás világa is átalakulóban van. Nem csoda, hogy a digitális nyomda is megjelent az új évezredben. Az innovatív, fenntartható nyomtatási technológiák alkalmazásával pedig mindenki jól jár, és egészen új perspektívák nyílnak meg a vállalatok lehetőségeit illetően. 

  1. századi, innovatív digitális nyomda részlegünk a legmodernebb technológiákat alkalmazza. 
  • Kiváló minőségű és magas felbontású digitális nyomatokat állítunk elő szinte bármilyen felületre és anyagra.
  • Automatizált folyamatokkal dolgozunk, amelyek még inkább lehetővé teszik a gyors átállást különböző munkák között, minimalizálva a ráfordított időt és költségeket.

Nem csupán termelünk és gyártunk, hanem szolgáltatást is nyújtunk, segítve partnereinket az ötleteléstől kezdve a végső termék elkészítéséig.

Amiben kínálatunk egyedi a piacon

A Center-Print digitális nyomda részlege kiváló minőséget, gyors szállítást és rugalmasságot kínál.

  • Újdonságként kínáljuk a 3D UV lakk technológiát, ami igazán különleges megjelenést kölcsönöz termékeinek.
  • Modern gépparkunkkal és komplex kötészeti megoldásainkkal a legkülönfélébb nyomtatási igényeknek teszünk eleget, legyen szó, könyvekről, plakátokról, marketing kiadványokról vagy névjegykártyákról.
  • Portfóliónkat fehér és arany színekkel bővítettük, hogy még látványosabb megoldásokat nyújthassunk.
  • Rövid átfutási idővel vállaljuk a legkülönfélébb termékek gyártását.

Kérjen ajánlatot, munkatársaink segítenek Önnek a legoptimálisabb technológia kiválasztásában, hogy garantáltan kiváló minőségű terméket vehessen kezébe.

digitális nyomtatás

Exkluzív termékcsomagolás 3D formalakkozással (Fotó: Oláh Tibor)

A digitális nyomtatás előnyei

A digitális nyomtatás költséghatékony megoldást kínál kis és közepes példányszámú rendelések esetén. Akár fekete-fehér, akár színes, egy- vagy kétoldalas nyomtatásra van szüksége, modern gépparkunkkal és komplex kötészeti megoldásainkkal garantáljuk a kiváló minőséget.

Névre szóló, megszemélyesített termékek és változó adattartalom nyomtatása is megoldható. A nyomtatandó anyagokat online a megrendeléssel párhuzamosan egyszerűen eljuttathatja hozzánk e-mailen vagy más módon, pl: FTP-n vagy fájl megosztó szolgáltatáson keresztül. Bizonytalan a fájlformátumokkal kapcsolatban? Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben grafikai tervezésre van szüksége, szakképzett grafikusaink megvalósítják elképzeléseit, legyen szó arculattervezésről vagy logókészítésről. De különleges felületkezelési lehetőségek, mint például a 3D UV lakk és fémfólia, szintén elérhetőek.

A digitális nyomdák térnyerése az új évezredben

Ne felejtsük el, hogy az emberek – ügyfelek – igényei is változtak az utóbbi években, egyre nagyobb hangsúlyt kap a személyre szabhatóság, rövid határidő és a költséghatékonyság. A digitális nyomdák ezt a rugalmasságot nyújtják: akár névre szóló termékek, akár változó adattartalommal rendelkező nyomtatványok készítésére van szükség, a modern digitális gépek képesek gyorsan és hatékonyan alkalmazkodni. A különleges felületkezelési technikák, mint például a 3D UV lakk vagy a fémfólia használata is egyre elterjedtebb, lehetőséget adva a vállalkozásoknak, hogy kitűnjenek a versenytársak közül egyediségükkel és prémium megjelenésükkel.

A digitális nyomtatás fejlődése nemcsak a technológiai újításoknak, hanem a fenntarthatósági törekvéseknek is köszönhető. A digitális nyomdák kevesebb hulladékot termelnek, mivel nincs szükség nyomólemezekre és minimális az anyagfelhasználás.
Ezáltal a környezeti terhelés is csökken, ami globális szinten egyre fontosabb a vállalkozások, cégek és magánemberek számára egyaránt.

A Center-Print elkötelezett a környezettudatosság iránt. Aktívan hozzájárulunk a globális fenntarthatósági célok eléréséhez, és arra törekszünk, hogy nyomtatási szolgáltatásaink minimális negatív környezeti hatással működjenek.

Összességében a digitális nyomdák térnyerése az új évezredben a gyorsaság, rugalmasság, költséghatékonyság és fenntarthatóság előnyeinek köszönhető.


Elnyerte tetszését munkánk?

Kérjen tőlünk ajánlatot!