Bemutatkozás

Küldetésünk

Az internet virtuális világában is hiszünk a kézzel fogható nyomdatermékek hatékonyságában. A névjegykártya, a prospektus, a katalógus az üzleti élet sikeréhez járul hozzá, a könyv, az újság, a magazin a tájékoztatást, oktatást szolgálják, az óriásplakát, a molinó és a poszter stb. a reklám- és a dekoráció elengedhetetlen eszközei, a környezetbarát csomagolásgyártás (termék csomagolás, övcímke, csokis doboz, parfümös doboz, street food csomagolás, stb.) szintén elengedhetetlen elvárás vevőnk részéről, melyekre csapatunk különböző megoldásokkal szolgál.

A célhoz rendelt modern eszközök biztosítják azt a minőségi produktumot, ami az élet minden területén ma már elvárható, jogos követelmény a megrendelők részéről.

CenterPrint Nyomda bejárat


Kik vagyunk?

A Center-Print Nyomda több, mint 30 éves múltra tekint vissza. A folyamatos és átgondolt fejlesztés eredményeként mára Debrecen és a megye egyik meghatározó nyomdájává fejlődött. Modern üzem, korszerű gépek, kiváló szakember gárda biztosítja a megrendelőink által elvárt professzionális kiszolgálást és minőséget. Termékpalettánkon a nyomdatermékek széles skálája megtalálható. FTP elérhetőséggel biztosítjuk megrendelőink részére a nyomdai állományok küldését/fogadását. A fileok feldolgozása, ellenőrzése az ország illetve a világ bármely pontjáról zökkenőmentesen és megbízhatóan történik.

Az árajánlatok, kalkulációk gyors elkészítését, egy üzemünkre szabott, speciális nyomdai termelésirányítási program segíti, mellyel a szükséges információk azonnal megadhatók megrendelőink részére.

Megbízhatóságunkat tovább erősítik az ISO 9001 minőségközpontú és ISO 14001 környezetközpontú irányítási rendszerek.


Elnyerte tetszését munkánk?

Kérjen tőlünk ajánlatot!