Szórólapok, brossúrák

Amennyiben valami egyedit, figyelemfelkeltőt, megnyerőt adunk a célközönség kezébe, tömegeket szólíthatunk meg! Szórólap nyomtatás – vegye fel a kapcsolatot a Center-Print nyomda munkatársaival!

szórólap nyomtatás

Szórólap nyomtatás: 3+1 érv a Center-Print nyomda mellett!

A Center-Print elkötelezett a kiváló minőségű szórólap nyomtatás iránt, ami minden reklámkampány alapja lehet. De a névjegykártya nyomtatásban, a molinó készítésben, illetve az egyedi plakátok legyártásában is segítünk.

A prémium minőségben hiszünk, de tudjuk, hogy a szórólapok a mennyiségről is szólnak, ezért akár milliós tételben is gyártunk igény esetén. Modern cégként kiemelt szerepet tulajdonítunk partnereink elképzeléseinek, vagyis az ügyfélközpontúságnak, beleértve a közös ötletelést és a gyors kiszállítást is, hiszen mi sem szeretünk tétlenkedni.

Nézzünk 3+1 okot, hogy miért érdemes minket választania!

1. Ügyfélközpontú hozzáállás, egyedi igényeknek való megfelelés és rugalmasság

A Center-Print számára elsődleges az ügyfelek elégedettsége. Minden megrendelést az egyedi igényekhez igazítunk, legyen szó különleges méretekről, színekről vagy grafikai megoldásokról. Rugalmasságunk lehetővé teszi, hogy gyorsan reagáljunk az esetleges változtatásokra, így mindig az elvárásoknak megfelelő szórólapokat készítünk.

2. Gyors ajánlatadás és kiszállítás

Cégünk büszke rá, hogy mindig tartjuk a rövid határidőket, mind ajánlatadás, gyártás és kiszállítás terén, így Önnek garantáltan nem kell várakoznia. A gyors kiszállítás révén biztos lehet benne, hogy a szórólapok időben megérkeznek, ha például sürgős kampányról van szó.

3. Magas, prémium minőség előállítása

A Center-Print a legmodernebb nyomtatási technológiákat alkalmazza, hogy minden szórólap prémium minőségben készüljön el. A színek élesek, a grafika részletgazdag, és a papírminőség a lehető legjobb, így szórólapjai mindig figyelemfelkeltőek és professzionálisak lesznek.

3+1. Nagy mennyiségű megrendelések teljesítése

Szakterületünk a nagy volumenű megrendelések gyors és hatékony teljesítése. Akár milliós nagyságrendben van szüksége szórólapra, ránk számíthat, hiszen pontosan és időben szállítjuk a kívánt mennyiséget.

szórólap nyomtatás ár

Szórólap nyomtatás ár: mennyibe kerül egy-egy papírtípus?

A szórólap nyomtatás költségei több tényezőtől függnek, beleértve a papírtípust, a méretet és a darabszámot. Az A5 méretű szórólapok például költséghatékony megoldást jelentenek, míg a vastagabb, prémium papírok drágábbak lehetnek, de cserébe exkluzívabb megjelenést biztosítanak.

Nálunk számos különböző papír típusra lehet nyomtatni, mindig alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez és elképzeléseihez, hogy közösen megtaláljuk a lehető legjobb megoldást.

Miért éri meg a szórólap nyomtatás reklámmarketing célból?

A szórólapok az egyik leghatékonyabb eszközei a reklámmarketingnek, mivel közvetlenül eljutnak a célközönséghez, és azonnali figyelmet keltenek. Azért is előnyösek, mert gyorsan és egyszerűen legyárthatóak nagy tételben is, és a legszélesebb tömegek érhetőek el vele. Könnyen terjeszthetők, sokoldalúak, és alacsony költségük miatt kiváló befektetésnek számítanak. Az egyedi, figyelemfelkeltő dizájnnal ellátott darabok tovább növelik a márka ismertségét és elősegítik az értékesítést. 

A szórólapok tehát lehetőséget adnak kreatív üzenetek és akciók közvetítésére, amelyekkel közvetlen hatást gyakorolhatunk a vásárlói döntésekre. Ehhez viszont minden szempontból profi megoldásokra van szükség, amit kizárólag egy 21. századi, modern nyomda, a Center-Print tud ma garantálni!


Elnyerte tetszését munkánk?

Kérjen tőlünk ajánlatot!