Tegye biztonságossá felületeit!

TEGYE BIZTONSÁGOSSÁ FELÜLETEIT!
2 hét leállás vagy folyamatos működés?
 
Az aktuális korlátozások mellett is fontos, hogy a megelőző intézkedéseken túl hatékonyan meggátoljuk a vírusok, baktériumok terjedését!
felületvédő fólia
A folyamatos fertőtlenítés elengedhetetlen, de még nagyobb biztonságot nyújthat alkalmazottainak, partnereinek, szeretteinek professzionális, laboratóriumilag tesztelt felszínvédő fóliával.
Kiknek ajánljuk?

A Pure Zone víztiszta fólia, minden olyan sík vagy enyhén ívelt felületen alkalmazható, ahol elkerülhetetlen a kontaktus: kilincseken, korlátokon, asztalokon, pultokon hatékonyan állítja meg a baktériumok, vírusok terjedését!

A fólia felhasználható benzinkutak, kereskedelmi egységek, önkormányzatok, orvosi rendelők, kórházak, oktatási-nevelési intézmények, éttermek, üzemek, hűtőházak, ügyfélterek felületein. Hatékony védelem alakítható ki a tömegközlekedési eszközök kapaszkodóin, asztalain, várótermek, közösségi helységek bútorzatán.

A felületvédelem előnye

Nyugalmat biztosít munkavállalói, partnerei számára. A vékony, átlátszó fólia matt és fényes felülettel is elérhető, diszkrét megjelenést biztosít.

Felhasználási területek

Kérje szakértő csapatunk segítségét!

A Pure Zone fólia sima és egyenletes, könnyen tisztítható felületet biztosít. Tökéletesen vízálló, a mindennapi működést nem zavarja.

A legtöbb vegyszerrel, alkohollal, gyenge savval és olajjal szemben ellenálló. A vizsgált termék NEM BŐRIRRITÁLÓ, biztonságos az emberi bőrrel való érintkezés tekintetében.

Állandó, szünetmentes védelmet nyújt, így két takarítási folyamat között is védi a nehezen elérhető helyeket.
A Pure Zone megelőzi a tesztelt baktériumok 99,99%-ának kialakulását (ISO 22196 szerint), egyedülálló innovációjának köszönhetően 5 éven át aktív.

Egyeztessen időpontot, kérje ajánlatunkat elérhetőségeinken!
ajanlatkeres@centerprint.hu