Füzetek, naptárak

Egyedi naptár készítés nagy tételben, magas minőségben. A Center-Print csapata professzionális megoldást kínál a naptár készítés terén, és a nagy mennyiség sem akadály – a minőség pedig végig a lehető legmagasabb marad. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

egyedi naptár nyomtatás

Naptár készítés a Center-Print csapatával – ezért válasszon minket!

Miért érdemes minket választani? Röviden: vállalkozása számára egyedi és kiváló minőségű naptárakat kínálunk, melyek tökéletesen illeszkednek az Ön igényeihez és elvárásaihoz.

Nézzük kicsit részletesebben is:

Rugalmasság és szakértelem

 • Nagyfokú rugalmassággal rendelkezünk a naptárak gyártása és nyomtatása terén. 
 • Speciális technológiával és szakértői tudással állunk rendelkezésére, hogy garantáljuk az Ön számára tökéletes naptár létrehozását.

Egyedi igények kielégítése

 • Ügyfeleink gyakran konkrét méreteket és formákat kérnek naptárjaikhoz, hogy azok tökéletesen illeszkedjenek a kitűzött célokhoz.
 • Nyomtatott grafikákkal, logókkal és más tervezési elemekkel garantáljuk, hogy naptárjai egyediek, könnyen megjegyezhetőek és stílusosak legyenek.

Magas minőség és modern technológia

 • Naptárjainkat kizárólag magas minőségű anyagokból és legújabb technológiával készítjük, hogy biztosítsuk a tartósságot és az esztétikát.
 • Modern üzemünk és korszerű gépeink lehetővé teszik a professzionális kiszolgálást és a lehető legmagasabb minőséget.

Az ügyfélközpontúság nálunk tehát alap, és a technológia is a lehető legmagasabb szintű, amivel dolgozunk. 

Egyedi naptár készítési lehetőségek speciális nyomtatási technológiákkal

Minden adott ahhoz, hogy olyan egyedi naptárat készítsünk, amilyet Ön megálmodott:

 • Egyedi naptár készítés: amennyiben egyedi stílusú és designú naptárt szeretne, mi lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy saját igényeinek megfelelően alakítsa ki naptárát.
 • Asztali naptár készítés: praktikus és kényelmes asztali naptárokat készítünk, melyek ideálisak munkahelyi és otthoni használatra egyaránt.
 • Falinaptár készítés: nagyméretű és jól látható falinaptárokat készítünk, melyek széles választékban elérhetők méretben és stílusban is.
 • Havi naptár nyomtatás: havi elrendezésű naptárakat készítünk, melyek segítenek könnyen áttekinteni a havi eseményeket és határidőket.
 • Határidőnapló készítése: a határidőnaplók segítenek az időbeosztás optimalizálásában és a határidők hatékonyabb kezelésében, és mi lehetőséget biztosítunk rá, hogy egyedi határidőnaplót készítsünk igényeinek megfelelően.

Bármilyen típusú naptárra van is szüksége, a Center-Printtel együttműködve garantáltan megkapja a kívánt minőséget és stílust!

naptár rendelés

Naptár készítés – kinek és miért szükséges?

 • Üzleti vállalkozások gyakran használják ezeket a naptárakat marketing és reklám célokra, lehetővé téve számukra, hogy hatékonyan népszerűsítsék termékeiket és szolgáltatásaikat ügyfelek, üzleti partnerek és potenciális vásárlók számára.
 • A naptárak logózott kialakítása és egyedi tervezése lehetővé teszi, hogy a cégek saját márkaüzenetüket és értékeiket hatékonyan közvetítsék, valamint kiválóan alkalmasak céges ajándékokként és promóciós termékként is.
 • Non-profit szervezetek szintén előszeretettel alkalmaznak naptárakat kampányokhoz, eseményekhez és adománygyűjtésekhez. Így széles körben terjeszthetik üzenetüket és emlékeztethetik az embereket a különböző eseményekre vagy fontos dátumokra.

Végső soron tehát, a nagy tételben készített naptárak hatékony eszközök az üzleti és szervezeti célok elérésében, különféle vállalkozások és szervezetek számára. Legyen szó márkaismertségről, promócióról vagy eseménypromócióról, lehetővé teszik, hogy az üzenet hatékonyan eljusson a célközönséghez, és hosszú távú láthatóságot biztosítson az adott szervezet vagy vállalkozás számára.

További szolgáltatásaink: ofszet nyomtatás, digitális és nagy formátumú nyomtatás


Elnyerte tetszését munkánk?

Kérjen tőlünk ajánlatot!