Csokis doboz egyedi nyomtatással

A csokis doboz olyan, mint egy könyv borítója. Bármilyen jó is a tartalom, a külsőség az, ami magával ragadja a szemeket. Rendeljen a Center-Printtől egyedi nyomtatással, és legyen Öné a legszebb csomgolás az egész piacon!

csokis doboz nyomtatás

Csokis doboz rendelés – ezért válassza a Center-Print csapatát! 

Rendeljen egyedi csokis dobozt nagy tételben a Center-Printtől!

Különös szakértelemmel rendelkezünk a nagyobb mennyiségű megrendelések teljesítésében, így optimális választásnak számítunk, ha nagy mennyiségben, akár milliós tételben szeretne rendelni.

Rugalmas csapatunk különböző technológiákkal dolgozik, beleértve a digitális-, ofszet- és nagyformátumú nyomtatást is, biztosítva, hogy projektjének egyedi igényei teljes körűen megvalósuljanak.

Ezért érdemes tőlünk rendelni:

  • Rugalmasság (különleges és egyedi kérések teljesítése)
  • Rövid határidők, ajánlatadás akár pár órán belül
  • Kiváló minőség

Csapatunkkal való együttműködése tehát garantálja a rugalmasságot. Rövid határidőink lehetővé teszik az ajánlatok gyors és hatékony elkészítését, mindössze 1-2 munkanapon belül. Végül kiváló minőségű csokis dobozokkal biztosítjuk, hogy Ön és ügyfelei elégedettek legyenek a végeredménnyel.

Mivel biztosítjuk a megrendelések magas minőségét?

A megrendelők elvárásainak megfelelő professzionális kiszolgálást és a magas minőséget egy modern üzem, korszerű gépek és kiváló szakembergárda biztosítja.

Termékpalettánk széles skálájában megtalálhatók a nyomdatermékek. A nyomdai állományok küldését és fogadását FTP elérhetőséggel biztosítjuk megrendelőink számára. A fájlok feldolgozása és ellenőrzése is zökkenőmentesen és megbízhatóan történik az ország illetve a világ bármely pontjáról.

Az árajánlatok és kalkulációk gyors elkészítését speciális, az üzemre szabott nyomdai termelésirányítási program segíti, amely lehetővé teszi, hogy a szükséges információkat azonnal megadjuk megrendelőink részére.

Csokis doboz gyártás egyedi igényekkel 

A csokis dobozokat az egyedi igényekhez alkalmazkodva készítjük el. A virtuális világ térhódítása során is hiszünk a kézzelfogható nyomdatermékek hatékonyságában. A minőségi produktumot pedig a célhoz rendelt modern eszközök biztosítják.

Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy személyre szabott dizájnokat és különleges kéréseket is teljesítsünk, így garantálva, hogy minden csomagolás egyedi legyen és cége stílusához igazodjon.

Kifejezetten olyan egyedi és személyre szabott darabokat alkalmazunk, amelyek megfelelnek az egyéni vagy üzleti igényeinknek.

Amennyiben olyan csokis dobozokat keres, amelyeket egyedülállóan nagy mennyiségben rendelhet meg a piacon, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot bizalommal!

Mi mindenre felhasználhatóak a csokis dobozok?

A csokis dobozok felhasználási lehetőségei igencsak sokrétűek. Az első gondolatok egyike alighanem az édesség csomagolás: bonbonok, csokoládék elegáns és vonzó borítása. De ajándékokhoz, esküvőkre vagy akár üzleti rendezvényekre is tökéletesek lehetnek. Megnyerő csomagolás, finom csokoládé – mi kell még?

Az általunk gyártott csokis dobozok nem csupán édesség csomagoláshoz, hanem számos egyéb célra is tökéletesek lehetnek. Legyen szó ajándék csomagolásról vagy kreatív marketing kampányokról, a Center-Print csapatával minden felhasználási területre garantáltan megoldást talál.


Elnyerte tetszését munkánk?

Kérjen tőlünk ajánlatot!